Amuk Samurai | Sakit Mental | Muhdalina Ahmad dan Khalil Afandi

Reactions: 
Muhdalina Ahmad dan Khalil Afandi
Muhdalina Ahmad Amuk Samurai dan Khalil Afandi Sakit Mental mengamuk di Putrajaya baru-baru ini adalah berpunca terlalu taksub pada sesuatu. Kelakuan pelik Muhdalina agak ketara dan ia telah disedari oleh suaminya.

Sebenarnya, baik suaminya mahupun ibubapa kepada surirumah itu, tidak mengetahui tindakan anak kedua mereka itu; sehinggalah mereka diberitahu dan diminta untuk melawat anak mereka itu di Hospital Putrajaya, kerana cedera, kesan tembakan tiga das polis, di mana sedas mengenai Muhdalina, manakala dua das lagi mengenai Khalil.

“Saya juga tidak mengetahui perkenalannya dengan Khalil Afandi Hamid." 
Sudah dua hari dia hantar anaknya bersama saya. Ketika menghantar anaknya dia cuma cakap ada kerja sikit, tapi tak cakap pun nak ke mana.

“Saya terkejut dengan kejadian ini dan tak tahu nak cakap macam mana,”
kata Siti Marliyah Marjunid, 55, ibu kepada Muhdalina Ahmad, 28, yang terlantar di Hospital Putrajaya selepas terkena tembakan polis dalam kejadian amuk bersenjatakan pedang samurai bersama seorang lelaki kelmarin.

Marliyah yang sangat sedih dengan kejadian menimpa anak keduanya itu berkata, dia langsung tidak menduga Muhdalina atau lebih mesra dengan panggilan ‘Ina’ boleh bertindak sedemikian kerana selama ini pun dia tidak menaruh sebarang syak wasangka.

Muhdalina yang kini masih dirawat di hospital Putrajayadengan kawalan ketat polis.

 Khalil Afandi Matinya Seorang Samurai | Rakan Khalil Direman
 ¹³ - Honor & Respect
raimisyazwan signature

Artikel ditulis oleh Raimi Syazwan Abdul RashidArtikel Berkaitan

GO TO [ Pseudosupra Sitemap ]

No comments:

Post a Comment

I just wanted to thank you for visiting ♌¹³ Pseudosupra | aLife Blog and willing to read this entry. I appreciate it from the bottom of my heart. Keep in touch and for further concerns, please do not hesitate to give your comment for my future entry. Wish you a great day.

Regard & Much more respect ~ Raimi Syazwan Abdul Rashid

All Comments and criticism can be delivered via the comment space below.

linkreferral
Natang Ngoh