Masalah Feedburner | Loose Subscriber Counts and Stats

Reactions: 
Beberapa hari lepas, aku perasan FeedBurner Status Blog untuk Subscriber Counts and Stats tiba-tiba jadi kosong (0). What the helicopter! Loose Subscriber Counts and Stats. Mana pergi semua subcriber dan listeners blog aku. Aku cuba buat tak tahu aje, rasanya esok semua akan kembali normal. Tapi, masuk hari ini dah 3 hari. Ditambah letih dengan kerja lagi, lepas magrib tadi, dah hampir-hampir aku nak delete account feedburner aku tu. Dalam kepala dah bercadang nak guna feed reader yang lain pulak.

Tapi nasib baik, secebis kesabaran hadir dan aku terbaca notis bertajuk Known Issue: Subscriber Counts and Stats dari feedburnerstatus.blogspot.com. Jadi sesiapa yang ada problem yang sama macam aku, harap bersabar.

Masalah Feedburner | Loose Subscriber Counts and Stats

Known Issue: Subscriber Counts and Stats
Friday, September 21, 2012 | 9:26 AM
Issue: We have been encountering difficulties with our stats production pipeline for data representing Sept 19th and 20th, 2012. We are currently working to resolve the issue.


Artikel ditulis oleh Raimi Syazwan Abdul Rashid



Artikel Berkaitan

GO TO [ Pseudosupra Sitemap ]





3 comments:

I just wanted to thank you for visiting ♌¹³ Pseudosupra | aLife Blog and willing to read this entry. I appreciate it from the bottom of my heart. Keep in touch and for further concerns, please do not hesitate to give your comment for my future entry. Wish you a great day.

Regard & Much more respect ~ Raimi Syazwan Abdul Rashid

All Comments and criticism can be delivered via the comment space below.

linkreferral
Natang Ngoh