Bloglist HASRULHASSAN.COM | Hati Blogger | Info Segment

Reactions: 
Segment Bloglist HASRULHASSAN.COM merupakan satu segmen yang memberi peluang untuk berada di Bloglist hasrullhassan.com. Ruangan adalah terhad untuk 200 blog terawal sahaja. Update info segment serta maklumat semasa mengenai segmen ini boleh dirujuk di Hasrulhassan.com. Entri ini juga menyiar kembali review yang pernah dikeluarkan di blog ini. Berminat untuk menjadi Bloglist HASRULHASSAN.COM, sila click banner berikut.


Bloglist HASRULHASSAN.COM | Hati Blogger | Info Segment



Hasrulhassan.com merupakan laman Tips Panduan Menulis Blog yang menjadi rujukkan utama Pseudosupra sebagai seorang blogger. Pseudosupra, dari mula merangkak sehingga hari ini (yang masih merangkak), saudara Hasrulhassan ataupun Sifu HH banyak sekali memberi Tips Panduan Menulis Blog kepada saya dan rakan-rakan blogger yang lain.

Pseudosupra.blogspot.com bermula dari 50 hingga 200 pageviews sehari, meningkat ke 500 hingga 1000 pageviews sehari. Entri Tips Panduan Menulis Blog yang ditulis oleh Hasrulhassan / Sifu HH di Blog Hasrulhassan.com yang menjadi panduan Pseudosupa jelas terbukti.

Terima Kasih kepada Hasrulhassan.com Tips Panduan Menulis Blog dan semua rakan blogger yang banyak membantu Pseudosupra.

Review diatas adalah ulangsiar dari entri Blog Idola | Hasrulhassan.com 

Bloglist HASRULHASSAN.COM | Hati Blogger | Info Segment
Bloglist HASRULHASSAN.COM | Hati Blogger | Info Segment


Artikel ditulis oleh Raimi Syazwan Abdul Rashid



Artikel Berkaitan

GO TO [ Pseudosupra Sitemap ]





9 comments:

  1. kite yg blogger picisan ni bape tahun lagi tak tau la baru boleh jadi cam diorang..bnyk lagi ilmu blog kena belajar..

    ReplyDelete
  2. Betul tu Nick.. tp xpe, yang penting kita terus belajar. Satu usaha berterusan.
    Aku add kau dlm bloglist, saja nak tumpang glamour Nick Nashram

    ReplyDelete
  3. Wahhh 1k pageview bestnya.. ;D

    Oh nak kena buat juga bloglist ni.. sekarang ni pakai blogger je tgk update dari blog2

    ReplyDelete
  4. Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama. Dah follow awak..jom la follow saya pula ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  5. blog HH ni agak glamer gak jadi saya rasa berbaloi bagi yang nak join. pengunjung ramai dan update dalam 5 post sehari.

    ReplyDelete
  6. pencarian penaja contest http://surfexchangeclicks.com
    http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/09/pencarian-penaja-contest.html
    jika berminat pm saye ..xrugi ~ ^_^'

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama
    sambil2 tu
    jom join JOM SINGGAH GIVEAWAY
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  9. datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete

I just wanted to thank you for visiting ♌¹³ Pseudosupra | aLife Blog and willing to read this entry. I appreciate it from the bottom of my heart. Keep in touch and for further concerns, please do not hesitate to give your comment for my future entry. Wish you a great day.

Regard & Much more respect ~ Raimi Syazwan Abdul Rashid

All Comments and criticism can be delivered via the comment space below.

linkreferral
Natang Ngoh