Kempen Penurunan Harga Barang Fasa Pertama

Reactions: 
Kempen Penurunan Barang Harga Fasa Pertama dilancarkan Datuk Seri Najib Tun Razak. Senarai 10 Pasar Raya Kempen Penurunan Harga Fasa Pertama. Langkah Bijaksana Kerajaan Malaysia dalam Kempen Penurunan Harga Barang di 10 pasar raya terpilih di seluruh negara bertujuan mengurangkan beban rakyat yang berdepan dengan peningkatan kos sara hidup. Beban Rakyat yang berlaku secara semulajadi di Malaysia adalah lumrah kehidupan di dunia yang sekadar pinjaman ini. Dalam kempen harga barang turun, pasar raya terlibat akan menawarkan pengurangan harga antara 15 hingga 70 peratus. Wow! Ini sungguh hebat.


Senarai Pasar Raya Kempen Penurunan Harga Fasa Pertama

Fasa pertama kempen enam bulan itu disertai 10 Pasar Raya / Syarikat yang mengusahakan pasar raya tempatan dan asing. Walaupun harga Kangkung telah turun, namun harga Taugeh masih kekal seperti biasa. Berikut ialah Senarai Pasar Raya Kempen Penurunan Harga Fasa Pertama
  1. Econsave
  2. KK Mart
  3. Aeon
  4. Aeon Big
  5. Tesco
  6. 99
  7. Speedmart
  8. NSK 
  9. Segi Fresh Mart
  10. Giant

Dalam Kempen Penurunan Harga Fasa seterusnya, dianggarkan Lebih daripada 955 cawangan pasar raya itu di seluruh negara mengambil bahagian dalam kempen itu. Bercukurlah Malaysia Masih Aman. Selamat berbelanja dan sentiasa berjimat. Membazir amalan syaitan.

Artikel ditulis oleh Raimi Syazwan Abdul RashidArtikel Berkaitan

GO TO [ Pseudosupra Sitemap ]

No comments:

Post a Comment

I just wanted to thank you for visiting ♌¹³ Pseudosupra | aLife Blog and willing to read this entry. I appreciate it from the bottom of my heart. Keep in touch and for further concerns, please do not hesitate to give your comment for my future entry. Wish you a great day.

Regard & Much more respect ~ Raimi Syazwan Abdul Rashid

All Comments and criticism can be delivered via the comment space below.

linkreferral
Natang Ngoh