Traffic Blog vs Traffic Jalan | Lalu Lintas Musim Perayaan

Reactions: 
Traffic Blog vs Traffic Jalan | Lalu Lintas Musim Perayaan

Traffic Blog vs Traffic Jalan pada 19 haribulan (Hari Raya Pertama). Perbezaan sangat ketara. Walaupun dah menuntut ilmu blogger dengan Sifu HH | Hasrulhassan.com, penurunan Jumlah UV dan PV Pseudosupra tetap juga berlaku. Paling parah, jumlah PV pada hari tersebut (peluh besar). Traffic blog di musim raya tahun ni akan dijadikan pengajaran. Maklum aje la, Pseudosupra masih baru, usia belum cukup setahun. Ini pengelaman pertama menyelusuri traffic blog di musim perayaan. Ermm.. tapi alhamdulillah, 2, 3 hari ni traffic hampir kembali normal. Insyaallah seminggu dua nanti semua akan mendongak ke langit(mata bercahaya).

Merujuk seorang rakan Blogger Idaman Malaya Nick Nashram | Nicknashram.blogspot.com
Ada tak blogger yang trafiknya mencanak walaupun hari raya?
Trafik siapa yang mencanak, sila angkat kaki dan tangan.
Nanti aku nak datang terjah blog tu.
Traffic blog kawan-kawan macam mana, kalau mencanak, jangan lupa maklumkan Nick Nashram. Pseudosupra pun ikut sama terjah, untung-untung dapat ilmu traffic musim perayaan. ~ Traffic Blog vs Traffic Jalan | Musim Hari Perayaan

Artikel ditulis oleh Raimi Syazwan Abdul Rashid



Artikel Berkaitan

GO TO [ Pseudosupra Sitemap ]





4 comments:

  1. Takde ramai mana pun. Blog bro Everything pn blh tahan kn..
    Traffic yg ada ni pun kawan-kawan yang promote kan jugak.
    Kalau tak, zero aje la.

    ReplyDelete
  2. hahah..biasanye blogger lama atau blogger femes yg tetap maintain trafik even masa raya pun..kita ni blogger picisan konpem drop trafik tu..org raya blog pun raya jugak..

    ReplyDelete
  3. @Nick: Betuk tu.. Mcmana diaorg kekalkan traffic tu.

    ReplyDelete

I just wanted to thank you for visiting ♌¹³ Pseudosupra | aLife Blog and willing to read this entry. I appreciate it from the bottom of my heart. Keep in touch and for further concerns, please do not hesitate to give your comment for my future entry. Wish you a great day.

Regard & Much more respect ~ Raimi Syazwan Abdul Rashid

All Comments and criticism can be delivered via the comment space below.

linkreferral
Natang Ngoh